Beoordelingen

Johan Van Den Brink

Onlangs een mooie Opel Corsa Diesel gekocht voor mijn dochter, een schot in de roos.
We werden heel vriendelijk geholpen en de auto werd keurig afgeleverd.
Achteraf een paar kleine dingetjes en deze werden zonder problemen opgelost.
Nu volgende week kijken voor een andere auto voor mijn moeder, ik vertrouw er op dat dat ook weer een een tevreden ervaring zal worden

Reden voor bezoek

Aanschaf gebruikte auto

Beveelt u ons aan?

Ja

S S.Rozenblad

Sympathieke verkoper en oplossing gericht.

Reden voor bezoek

Aanschaf gebruikte auto

Beveelt u ons aan?

Ja

Mirella Bruurs

Hele dag lopen bellen maar geen gehoor! Ook via formulier en via de site contact proberen te zoeken! Geen gehoor. Ik vind het te schandalig voor woorden!

Reden voor bezoek

Aanschaf nieuwe auto

Beveelt u ons aan?

Ja

Ilonka Huisintveld

Aardige mensen, geen gladde praatjes, gewoon zoals het is, fijne ervaring, ik ben erg blij met mijn nieuwe auto

Reden voor bezoek

Aanschaf gebruikte auto

Beveelt u ons aan?

Ja

Amaryl Verhulst

Voor de 2e keer een occasion gekocht en weer ben ik dik tevreden super service en vriendelijk personeel . er was iets met de sleutel en dat hebben ze goed verholpen , dus over de nazorg ben ik ook dik tevreden .

Reden voor bezoek

Aanschaf gebruikte auto

Beveelt u ons aan?

Ja

Cheyenne Lehmann

Top service!

Reden voor bezoek

Aanschaf gebruikte auto

Beveelt u ons aan?

Ja

Erwin Cleffken

Wat zijn we blij met dit bedrijf, accuraat vriendelijk en we bevelen dit bedrijf zeker aan.

Reden voor bezoek

Aanschaf gebruikte auto

Beveelt u ons aan?

Ja

H. Berg v.d.

Gezien alle recensies mag je verwachten dat het een professioneel bedrijf is, echter de vraag is of al deze recensies echt zijn en dat betwijfel ik, gezien alle ellende die wij ondervinden door bij hun een auto te kopen!

Reden voor bezoek

Aanschaf gebruikte auto

Beveelt u ons aan?

Ja

Peter van lent

was de eerste keer dat ik daar naar toe ging is me goed bevallen ben heel netjes geholpen ..heb nu een Auto naar mijn zin .en Betaalbaar .tevens een zeer goede service.

Reden voor bezoek

Aanschaf gebruikte auto

Beveelt u ons aan?

Ja

marika struijer

super garage bedrijf goede service vriendelijk personeel uitstekende uitleg een echte aanrader om een auto te kopen

Reden voor bezoek

Aanschaf gebruikte auto

Beveelt u ons aan?

Ja

Loes Heijmans

Nu bijna 1 jaar geleden een hele goede en fijne occasion gekocht bij De Dreef Auto's. Inderdaad kan ik niet anders zeggen dan heel tevreden te zijn. Betrouwbaar bedrijf met goede service! Er ging kort na aflevering iets kapot bij de koppeling, maar dit werd terstond keurig netjes afgehandeld. Top! Ik rij er elke dag met veel plezier in!

Reden voor bezoek

Aanschaf gebruikte auto

Beveelt u ons aan?

Ja

Peter Jansen

Vorige week hier een mooie ford Mondeo gekocht bedankt voor de service heren alles volgens afspraak ben dik tevreden

Reden voor bezoek

Aanschaf nieuwe auto

Beveelt u ons aan?

Ja

jan .

Top service!

Reden voor bezoek

Aanschaf nieuwe auto

Beveelt u ons aan?

Ja

Peter Joossen

Leuke afwisselende voorraad goede service en erg vriendelijk geholpen!

Reden voor bezoek

Aanschaf gebruikte auto

Beveelt u ons aan?

Ja

Olaf Keurntjes

Uitstekende garage goeie service je word vriendelijk geholpen en hebben goeie betaalbare auto's staan echt een aanrader om eens te gaan kijken als je een nieuwe occasion zoekt

Reden voor bezoek

Aanschaf gebruikte auto

Beveelt u ons aan?

Ja

Raymond Baremans

Leuke gasten die altijd voor je klaar staan als je ze nodig hebt!

Reden voor bezoek

Aanschaf gebruikte auto

Beveelt u ons aan?

Ja
  • Peugeot 107 1.0-12V Sublime

    Peugeot 107

    • 195.041 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2009

    € 3.950,-

  • Hyundai I10 1.1 Active Cool

    Hyundai I10

    • 125.349 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2009

    € 3.950,-

  • Mazda 3 1.6 S-VT Touring

    Mazda 3

    • 208.251 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2007

    € 3.950,-

  • Toyota Aygo 1.0-12V

    Toyota Aygo

    • 152.207 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2008

    € 3.950,-

  • Peugeot 308 SW 1.6 VTi XT

    Peugeot 308 SW

    • 167.607 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2008

    € 4.950,-

  • Peugeot 107 1.0 Active

    Peugeot 107

    • 65.128 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2013

    € 6.950,-

  • Volkswagen Polo 1.2-12V Trendline

    Volkswagen Polo

    • 111.564 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2010

    € 6.950,-

  • Chrysler PT Cruiser 2.0-16V Classic Automaat

    Chrysler PT Cruiser

    • 139.419 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2004

    € 2.950,-

  • Peugeot 206 CC 1.6-16V Roland Garros

    Peugeot 206 CC

    • 253.665 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2002

    € 1.950,-

  • Kia Cee'd 1.4 CVVT X-ecutive

    Kia Cee'd

    • 175.579 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2010

    € 4.950,-

  • Mercedes-Benz C-klasse 180 K Avantgarde

    Mercedes-Benz C-klasse

    • 136.096 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2008

    € 8.750,-

  • Volkswagen Polo 1.2-12V Comfortline

    Volkswagen Polo

    • 139.745 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2009

    € 4.950,-

  • Volkswagen Golf 1.6 CL

    Volkswagen Golf

    • 208.992 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 1990

    € 3.950,-

  • Nissan Qashqai 1.6 Acenta

    Nissan Qashqai

    • 214.371 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2010

    € 6.950,-

  • Peugeot 207

    Peugeot 207

    • 123.364 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2012

    € 5.950,-

  • Mercedes-Benz GLA-klasse 200 Premium Plus

    Mercedes-Benz GLA-klasse

    • 66.039 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2019

    € 32.950,-

  • Ford Fiesta 1.4 Titanium

    Ford Fiesta

    • 98.755 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2011

    € 6.950,-

  • Mercedes-Benz E-klasse Combi 200 K. Sport Spec Youngtimer

    Mercedes-Benz E-klasse Combi

    • 157.578 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2005

    € 10.950,-

  • Volkswagen Scirocco 1.4 TSI Highline Plus

    Volkswagen Scirocco

    • 119.547 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2009

    € 10.950,-

  • Subaru Forester 2.0 AWD X

    Subaru Forester

    • 342.805 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2004

    € 3.450,-

  • Ford Focus Wagon

    Ford Focus Wagon

    • 221.853 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2008

    € 3.450,-

  • Citroen C4 1.6 VTi Exclusive

    Citroen C4

    • 80.975 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2010

    € 7.950,-

  • Peugeot 206 CC 2.0-16V Roland Garros

    Peugeot 206 CC

    • 236.002 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2003

    € 2.450,-

  • Volkswagen Polo 1.2 TSI BlueMotion Comfortline

    Volkswagen Polo

    • 101.212 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2013

    € 8.750,-

  • Opel Corsa 1.2-16V Cosmo

    Opel Corsa

    • 124.627 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2010

    € 5.950,-

  • Volkswagen Up! 1.0 high up!

    Volkswagen Up!

    • 150.554 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2012

    € 5.950,-

  • Opel Astra 1.6 Sport

    Opel Astra

    • 206.935 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2012

    € 5.950,-

  • Mini MINI 1.4 One

    Mini MINI

    • 141.526 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2008

    € 5.950,-

  • Suzuki Splash 1.2 Exclusive

    Suzuki Splash

    • 81.586 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2010

    € 5.950,-

  • Mercedes-Benz C-klasse Estate 200 CDI

    Mercedes-Benz C-klasse Estate

    • 440.199 KM
    • Brandstof: Diesel
    • Bouwjaar: 2008

    € 4.950,-

  • Ford Mondeo Wagon 1.6-16V Titanium

    Ford Mondeo Wagon

    • 150.943 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2008

    € 6.450,-

  • Volkswagen Touran 1.6 Optive

    Volkswagen Touran

    • 247.706 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2008

    € 4.450,-

  • Audi A3 Sportback 1.8 TFSI Attraction Pro Line Business

    Audi A3 Sportback

    • 165.055 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2009

    € 8.950,-

  • BMW 3-serie 318i Executive

    BMW 3-serie

    • 184.437 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2008

    € 6.950,-

  • Peugeot 206 CC 1.6-16V Roland Garros

    Peugeot 206 CC

    • 123.198 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2003

    € 3.450,-

  • Mercedes-Benz A-klasse 160 CDI BlueEFFICIENCY Business Class Avantgarde

    Mercedes-Benz A-klasse

    • 78.935 KM
    • Brandstof: Diesel
    • Bouwjaar: 2010

    € 6.950,-

  • Volkswagen Golf 1.2 TSI Trendline BlueMotion

    Volkswagen Golf

    • 156.437 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2011

    € 7.750,-

  • Seat Leon 1.8-20V Sport

    Seat Leon

    • 234.228 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2001

    € 1.950,-

  • Fiat 500 1.4-16V Abarth

    Fiat 500

    • 151.068 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2011

    € 7.950,-

  • Volkswagen Scirocco 1.4 TSI Highline

    Volkswagen Scirocco

    • 158.875 KM
    • Brandstof: Benzine
    • Bouwjaar: 2009

    € 8.950,-